Opstaldning

COPYRIGHT - STALD LINDBALLE 2015

WEB-DESIGN BY: MIA BACH MIABACH91@HOTMAIL.COM

 

Stald Lindballe

Vi tilbyder

 

Stald Lindballe tilbyder opstaldning

 

Vi tager heste/ponyer ind i opstaldning hvor ejer er over 16 år. Vi tilbyder kun fuldpas som indbefatter: Fodring med kvalitetsfoder fra Equifirst, hel havre ved behov for det.Der er wraphø ad libitum i boks. Vi giver kur med loppefrøskaller om vinteren.. Grovfoder på fold (halv hø halv halm). I sommer måneder er hestene på døgnfold hvor der er vitamin/mineral baljer til fri afbenyttelse. Skulle der være behov for det kan der desuden fodres efter anvisning. Hestene står på halmbund som rystes op og strøes hver dag. Der muges ud efter behov ca 1 gang i md. Hestene trækkes på fold alle ugens dage. Der er IKKE krav om staldvagter , men der er turnusordning til rengøring af rytterstuen og WC.

Der laves kontrakt og ved indflytning betales der første og sidste md. opstaldning.

 

Vi opstalder lejlighedsvis føl/plage fra fravænning hvis det passer ind i vores egen følgruppe. Der opstaldes ikke voksne hingste og kun hingsteføl/plag hvis de står her fra fravænning.Føl tages ind ved fravænning d. 1/10

 

Efter aftale tager vi os af den daglige håndtering/pleje, smed og lign. for føl.

 

Tanja Rusovic underviser i dressur hver 14 dag. Hun tager 300.- for 40 min som opstaldere på stedet har førsteret til de meget eftertragterde pladser hos hende. Der er desuden mulighed for undervisning efter aftale med Berider Matthias Trobier..

 

 

 

Priser incl. moms pr. 1-12 2018

Fuldpas hest/

Reservation af boks

2200.-/500.-

Fuldpas pony

2000.-

Fuldpas føl - 2 års.

1650.-

Fuldpas 2-3 års

1850.-

Ormekur 2x årligt

ca. 250.- obligatorisk

Skridtbånd 30 min.

30.- heste udefra 75.-

Solarium 15 min.

20.- heste udefra 65.-

Fuldklip

300.-

Alm. Vask/Vask m/impr.

75.-/125.-

Vask underlag, gamacher og lign.

25.-